Happy NewYear

2020, Corona, iedereen heeft er de lasten van, De gehele wereld! Toertochten en wedstrijden werden afgelast. Sociale bezoeken werden/zijn afgeraden. Strava cijfers zijn (voor mij) niet spectaculair. Waar sommige juist een geweldig fiets jaar hebben gehad, is het bij juist sterk afgenomen. Op de laatste dag van het jaar nog even getrapt zodat ik boven de 1000km kwam.

1 Januari 2021 9:00. De inschrijving is binnen voor de Bartje 200 op 20 Juni. De inschrijving staat vast. Vandaag een lekkere tochtje gedaan. Rondje Anloo vanuit Zuidlaren. 52km. Samen met Koos. Met meer dan 2 wordt er niet gefietst. Ik was met Koos, Sven was met Theo en Freek was met Mo. We deden allemaal een ander rondje. Dachten we. Bij thuiskomst kon je op Strava zien dat Sven en Theo toevallig hetzelfde rondje hadden gedaan op een ander startpunt.

Voornemens voor 2021? Lekker veel kilometers maken op een rustiger tempo. Meer genieten van het fietsen ipv zo snel en zo hard mogelijk. 2e voornemen? Gewicht verliezen en meer uithoudingsvermogen opbouwen.

Zoals iedereen hoop ik ook dat het vaccin werkt en dat we er geen last meer hebben. Gezellig samen zijn. Dat mis ik.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.